Begeleiding

Wij bieden verpleegkundige zorg, persoonlijke verzorging, huishoudelijk hulp en persoonlijke begeleiding. Moet bijvoorbeeld uw wond worden verzorgd? Dan komt een ervaren verpleegkundige bij u op bezoek. Heeft u hulp nodig bij het aankleden? Dan helpt een van onze gekwalificeerde medewerkers u met uw persoonlijke verzorging. Bent u niet in staat zelf boodschappen te doen, uw badkamer schoon te maken of te stofzuigen? Dan regelen we huishoudelijke hulp. Ook bieden we ondersteuning op psychisch of praktisch gebied. Bijvoorbeeld psychologische begeleiding vanwege een depressie of verslaving. Of hulp bij het aanvragen van een traplift. Wij zorgen ervoor dat u de hulp en begeleiding krijgt die u nodig heeft.

Nadat u bij ons bent aangemeld, komen we binnen 48 uur bij u langs voor een gesprek. Dan bespreken we de hulp en ondersteuning die we voor u gaan inzetten. Als u acuut zorg nodig heeft, bijvoorbeeld verpleegkundige zorg of persoonlijke verzorging, dan starten we direct met deze zorg. Ook dan gaan we binnen twee dagen met u in gesprek om uw totale zorgvraag in kaart te brengen.

Voor deze ‘hulp op maat’ hebben we ongeveer twintig professionals in dienst. Ook werken we samen met de wijkteams bij u in de buurt en een groot aantal maatschappelijke organisaties. Samen zorgen we ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft.